תינוק ורדיו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

05/05/2008 | 20:30 | מאת: תמר

שלום! אני נמצאת בבית עם בני בן החצי שנה. עד עכשיו לא חשפנו אותו לטלוויזיה והוא שומע רק מוסיקה ולא דיבורים ברדיו. כעת מתחשק לי להאזין לפעמים לתכנית אקטואליה בבוקר. האם זה יפריע לו/יבלבל אותו אם אשמע פעם ביומיים כשעה דיבורים בזמן שהוא משחק? תודה

07/05/2008 | 02:08 | מאת: חלי ברק-שטיין

תמר, למה את חוששת שישמע דיבורים? היה מעניין לי לשמוע את הרציונל. בכל אופן, אין שום בעיה שתשמעי תוכניות דיבור. חשוב שבנך ישמע קולות אנשים, שייחשף לקולות, וכל עוד אין צעקות ומתח בקולות, זה יכול לעשות לו רק טוב. תהנו. חלי

07/05/2008 | 16:24 | מאת: תמר

תודה חלי! הרציונל (שהוא אולי לא רציונלי...) הוא שיש דיבורים אך אין אנשים... יש לי אגב את אותו הספק עם הדיבורית באוטו אבל כנראה שזה העולם שלנו... המודרני... תודה!

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים