שלום לך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

30/04/2008 | 18:14 | מאת: מודאגת

יש לי ילד בן 8.5 שקם באמצע הליה בצרחות לפעמים הולך ובוכה מתוך שינה לפעמים צוחק בעיקר צועק אמא או אבא אתמול היה צריך פיפי וקם ורצה לעשות במקום שלא צריך ועוד כאלו תופעות בזמן האחרון זה קורה כל לילה בערך פעמיים החל משעה 11 בלילה התייעצתי עם רופאה והיא אמרה לשים דברים מרגיעים לא מפחידים סיפור מוסיקה וכו'. אציין שבבוקר אינו זוכר כלום ורגוע במשך היום האם יש סיבה לדאגה? האם כדאי מכון לשינה למרות שרופאה אינה ממליצה? מה עליי לעשות? אודה על התשובה

02/05/2008 | 04:39 | מאת: חלי ברק-שטיין

אמא מודאגת, אני בהחלט מבינה שאת מוטרדת. אם התופעה התחילה בזמן האחרון- האם משהו השתנה בחייו, האם יש משהו שמכניס אותו ללחץ. אפילו משהו קטן שלא נראה לכם משמעותי... יכול להיות שעובר עליו משהו, שמטריד אותו, ואם זה לא יעבור הייתי הולכת לברר. במיוחד כי זו לא תופעה קבועה אלא משהו חדש חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים