דימיון אצל ילדה בת שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

30/04/2008 | 16:21 | מאת: מוטי

בזמן האחרון הבת שלנו מדמיינת תינוקת שלא קיימת (גם לא בתור בובה), שמה אותה בעגלה, מלטפת אותה, נותנת לנו להחזיק אותה וכו'. הבת כרגע היא בת יחידה. רציתי לדעת האם התופעה נורמלית, או שיש צורך בבירור. אודה אל תשובתך.

02/05/2008 | 04:37 | מאת: חלי ברק-שטיין

מוטי, הילדה כנראה מאוד רוצה אחות. הנטיה לדמיין ולפעול על פי דמיון אינה חריגה בגילה. תלוי כמה היא שקועה בתינוקת הדמיונית. אם היא מאוד עסוקה בה, וזה על חשבון דברים אחרים של חייה, הייתי הולכת לברר מה מקור המצוקה. המינון קובע. בהצלחה חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים