גמילה מהנקת לילה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

29/04/2008 | 21:16 | מאת: שרון

הי חלי, בתי בת שנה וחודשיים.ישנה במיטה נפרדת בחדרנו.במהלך היום ניזונה ממוצקים ולפני שנת בוקר/צהריים/ערב יונקת ונירדמת על הידיים ולאחר שהיא נירדמת אני מעבירה אותה למיטתה.במהלך הלילה היא מתעוררת כל שעתיים-שלוש.אני מנסת לתת לה מים אך היא בוכה ורוצה רק ציצי ורק אז הולכת לישון. האם ישנה שיטה שלדעתך ניתן ליגמול מהנקת לילה מבלי לגרום לילדה עוול נוראי? (לא מעוניינת בשיטת 5 הדקות....) תודה מראש

30/04/2008 | 16:07 | מאת: חלי ברק-שטיין

שרון, לדעתי כל עוד את חושבת שהגמילה גורמת 'עוול גדול' לא תוכלי לגמול אותה. כל שיטה שתקחי תערב בכי ומצוקה מסוימת שלה. את יכולה להתחיל באחת ההאכלות ולא בשלושתן, אבל בכל מקרה תדעי שזה לא יהיה ממש קל. את יכולה גם לחכות עוד קצת עד שאת והילדה תהיו בשלות בהצלחה חלי

30/04/2008 | 17:13 | מאת: שרון

תודה.

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים