תינוק בן 6 חודשים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

29/04/2008 | 02:49 | מאת: יפית

בני בן ה 6 חודשים סובל מגיל 4 חודשים עם דלקות ונוזלים באוזניים ללא הפסקה לאחר טיפול אנטיביוטי של 8 ימים יש הפסקה 4 ימים וחוזר חלילה הדלקות וכו' רציתי לדעת האם בעיה זו נובעת כתוצאה מהוצאת שיניים? האם בריא לתת לילד בגיל הזה אנטיביוטיקה? (הגעתי בהדרגה להוגמנטין 400 מ"ר שזה הכי גבוה) מה עוד ניתן לעשות? ושלא נדבר עם שיעול וליחה לאחר שהדלקת עוברת כל הנוזלים נתנקזים לגרון, אני חוששת להגכע לשלב של ניתוח כפתורים. נה נין עוד לעשות?

30/04/2008 | 07:02 | מאת: חלי ברק-שטיין

יפית, אני לא חושבת שאני הכתובת כי אני לא רופאה אולי כדאי לחפש פורום רפואי שיעזור בהצלחה חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים