בן 5

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

29/04/2008 | 00:03 | מאת: שרית

שלום רב! בת 38 אמא לשניים בגילאי 5 ו- 3.5. שאלתי היא כזו : עד לפני כחודשיים בני הבכור בן 5 היה מאוד מאוד קרוב וקשור אלי. בחודשים האחרונים ללא כל סיבה נגלית לעין החל להתקרב לאביו מאוד. תמיד היה קרוב לאביו אך יותר אלי ועתה מצב זה השתנה. האם זה שכיח שהילד מתחיל להיות קשור לאביו בגיל זה? אודה לתשובתך בברכה, שרית

30/04/2008 | 07:01 | מאת: חלי ברק-שטיין

שרית, התופעה בהחלט שכיחה. בנים בגיל הזה מפתחים זהות מינית גברית, ומחפשים את קרבת האב. טוב שהוא נמצא שם עבורם. התופעה טבעית ונורמאלית כל עוד ההעדפה לא קיצונית. כלומר שהוא בקשר טוב עם שניכם. האם זה כך? חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים