פחדים בלילה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

28/04/2008 | 00:29 | מאת: לימור

ערב טוב, יש לי ילדה בת 12 שסובלת מפחדים בלילות בלבד. חשוב לי להדגיש זאת מכיוון שכל היום הילדה פעילה עם חברים לימודים כמו כל ילד רגיל היא טוענת שהיא פוחדת שאנחנו נירדם שיש לה כל מיני מחשבות מפחידות שקשה לנו להבין מה הן, החלטנו שאולי הילדה זקוקה לטיפול יותר מיקצועי וכהורים צעירים איננו יודעים איך להתחיל תהליך זה , מיותר להסביר\ שכל הבעיה הזו גורמת לאי שקט בבית וכעס . בעיה זו הייתה כבר בעבר ולאחר תקופה קצרה עברה ושוב חזרה . נשמח מאד אם תכוונו אותי בברכה לימור

30/04/2008 | 06:59 | מאת: חלי ברק-שטיין

לימור, זה רעיון טוב לפנות לטיפול אפשר לטפל בפחדים בכמה דרכים: אצל כל פסיכולוג ילדים/פסיכולוג חינוכי. אתם יכולים לפנות דרך קופת חולים או באופן פרטי. המלצות תוכלו לקבל בשרות הפסיכולוגי באיזור שלכם, גם בעילום שם אתם יכולים לחפש גם באופן יותר ספציפי פסיכולוג המתמחה ב cbt הם מתמחים בטיפול בפחדים בהצלחה, הטיפול יעזור מאוד, נסיוני מראה כך. חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים