נשיכה של סוס

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

26/04/2008 | 21:06 | מאת: גלי

שלום בני בן שלוש וחצי ננשך מסוס בעת בילוי במקום מסודר , למזלי הסוס לא גרם לנזק רב אבל כן ירד דם ונוצר שטף דם פנימי עם סימן מאוד לא נעים . נאמר לי ע"י הרופאה של המקום שלסוס יש חיסונים ולא היה מגע ישיר עם הסוס כי החולצה הפריעה ולא נקרעה . לאחר שנרגעתי מהעניין הפיזי הבריאותי חשבתי על הטראומה שהילד עבר וגם אני , ורציתי להתייעץ כיצד עלי לנהוג? תודה גלי

30/04/2008 | 06:41 | מאת: חלי ברק-שטיין

גלי ,בהחלט עברתם חוויה לא קלה. אבל היא לא חייבת בהכרח להפוך לטראומה. האם יש סימנים של מצוקה אצלך או אצל הילד? כתבי לי וכך אדע להעריך איתך את עוצמת ההשפעה, ומה כדאי לעשות. לפעמים ארועים כאלו נרגעים באופן טבעי, זה גם יכול להיות. אחכה לשמוע חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים