בן 1.9 מסרב לשון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

23/04/2008 | 15:40 | מאת: מרינה

יש לי בן 1.9 נמצא עם חמתי בבית מגיל 4 חודשים. כשבוע לפני פסח הפסיק לשון צהריים, הוא ממש אייף אבל מסרב ללכת לשון. עכשיו בחג הייתי איתו 5 ימים והוא ישן צהריים מצויין. היום הוא חזר לחמתי ושוב מסרב ללכת לשון. מה לעשות ? חייבת עזרה, לא יכול להיות שילד כל כך קטן לא ישן צהררים

24/04/2008 | 05:30 | מאת: חלי ברק-שטיין

מרינה, יתכן ומשהו מציק לבנך אצל חמתך, אולי במקרה לא נרדם פעם אחת ומשהו בתגובה אליו עודד אותו להמשיך לא לישון אני חושבת שאם ברור לך שהוא צריך לישון, אז אמרי לחמותך לא לוותר, חזקי אותה שתהיה נחושה ותתעקש שישן אפילו אם הוא בוכה קצת בדרך. בסוף הוא יירדם. בהצלחה חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים