תנועות בגוף

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

20/04/2008 | 22:28 | מאת: רונה

מדובר בילד בן 5 עם סימנים ברורים של בעית קשב ורכוז.השאלה היא לגבי תנועה חוזרת במשך היום,בדומה לטיק .המתבטאת בהנפת הידיים זו לעומת זו והפנים מרוכזות במאין מאמץ,וכך במשך דקות ספורות התופעה תחילתה כשעדיין היה פעוט אלה שאז זה נראה חמוד ומשעשע.בשעת עייפות התנועתיות גוברת ורבה יותר.נא עצתך. בתודה.

24/04/2008 | 04:39 | מאת: חלי ברק-שטיין

רונה, עצתי היא לפנות לנוירולוג ילדים, והוא יאבחן מה טיבו של הטיק ואיך כדאי לטפל בו. הוא בהחלט בגיל שכדאי לאבחן. את יכולה לפנות דרך קופת חולים, ואני בטוחה שתקבלי מענה. בהצלחה חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים