ילד בן 6

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

13/04/2008 | 22:45 | מאת: ליאורה

לילד שלי יש בעיה התנהגותית הוא נמצא בגן טיפולי הרופא פסיכיאטרית החליטה שיש לו PDD והיא נתנה תרופה רספירידל בגן מצאו שיש לו בעיה אחרת שלא שייכת לאבחון,הוא יותר רגשי ויש לו קושי להתמודד עם חברים בגילו,התרופה מרגיעה אותו לכמה זמן אבל תופעות חוזרות של אי שקט,אני ובעלי רוצים להתיעץ איך אפשר לעזור לילד ולתת שם של פסיכולוג שמטפל בבעיה.

16/04/2008 | 04:02 | מאת: חלי ברק-שטיין

ליאורה, אני מציעה לך לפנות לשרות הפסיכולוגי באיזור מגוריך, והם ימליצו לכם על פסיכולוג. או שהפסיכיאטר ימליץ. זה מומלץ . בהצלחה חלי

17/04/2008 | 17:55 | מאת: ליאורה

רציתי לדעת אם יש תופעות לואי מהתרופה,יש דאגה אם תשפיעה בעתיד על הבריאות

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים