שכחתי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

10/04/2008 | 12:26 | מאת: א.ד

שלום לך ושוב סליחה רציתי לישאול איך אני כאמא לילדה בת7 יכולה לעזור לחרדה שהיא פיתחה לאחר שאיבדה את הסבא לפני כשנה ועד היום מנסה להיתמודד עם האובדן, היא הבינה שהחיים לא לנצח ופיתחה דאגה למישפחה איך אני עונה לה על שיאלות כמו מה קורה למי שמת ? איך הוא אוכל ונושם? האם גם את (האמא)תמותי ?כיצד אני יכולה כאמא להגיב? תודה רבה

11/04/2008 | 23:38 | מאת: חלי ברק-שטיין

שמחה שיכולתי לעזור. בקשר לתחושות שלה בעקבות החוויה של מות הסבא. חשוב שתקראי קצת על מה יודעים ומבינים ילדים בגיל הזה על המוות, ואז גם תוכלי לדבר איתה בנושא בצורה ישירה. המוות הוא נושא שחשוב שלא יהיה עליו טאבו, אלא אפשר יהיה לדבר עליו כמו בכל נושא את יכולה לקרא בנושא בפרק בספרי 'בגובה העיניים',יש שם פרוט והמלצות בהצלחה חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים