חד הורית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

01/04/2008 | 00:14 | מאת: אמא

שלום, יש לי ילדה מקסימה בת כמעט שנה. נולדה מתרומת זרע. אני יודעת שעדיין מוקדם אבל מה אומרים לה כשתתחיל לשאול איפה אבא או מי הוא אבא? לא התגבשתי על עצמי לטקסט מתאים. אשמח לקבל עצות וכיוונים תודה

05/04/2008 | 22:49 | מאת: אמא

?

09/04/2008 | 07:13 | מאת: חלי ברק שטיין

אמא יקרה, אני חושבת שכדאי לך להתיעץ. באגודה להורות אחרת מאוד מיומנים בנושא. גם באגודות שעוסקות בילדים מאומצים. בכללית אומרים להם את האמת בשפה שמתאימה לגילם. שאמא רצתה אותה, וקיבלה בשביל זה זרעון שיחד עם הביצית שלה עשה אותה, והיא גדלה ברחם ונולדה אחרי ההריון. אין טעם להכנס לפרטים של האב החסר, זה בהדרגה. אני ממליצה לך להתיעץ שוב עם מומחים בתחום לאן שכיוונתי. בהצלחה חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים