שם משפחה לילדיי גירושין

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

23/03/2008 | 14:33 | מאת: אילנה

תודה על תשובתך. פניתי לבית משפט לעינייני משפחה בכדי להוסיף את שם משפחתי לילדיי אך האב מתנגד לכך למרות שאינו בקשר עם הילדים. בית המשפט מבקש לדעת מהי טובת הילדים בהוספת שם משפחתי אודה לך על תשובה מפורטת

26/03/2008 | 23:19 | מאת: חלי ברק-שטיין

אילנה, חבל שצריך בית משפט, אבל מקווה שיצליח לדעתי, מעבר למה שכתבתי לך כהסברים על נחיצות השם, אני חושבת שאם את צריכה נימוק לבית משפט רצוי שתפני לפסיכולוג שישמע יותר פרטים, ואולי יכתוב חוות דעת יותר מדויקת לפי הכרות איתך ואולי גם עם הילדים. זה יוכל לחזק את הקייס שלך. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים