חיתול בלילה לילד בן 4

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

18/02/2008 | 12:47 | מאת: שיראל

בני נגמל כבר לפני כשנתיים מחיתול במשך היום. אולם, בלילה לא הצלחנו לגמול אותו למרות שניסינו בתקופות שונות. נדמה כי הוא ישן חזק מדי ואינו מרגיש את עשיית הפיפי אפילו לאחר שכבר ברח לו וכולו רטוב.עליי לציין כי השינה עם חיתול אינה מטרידה אותו כל כך. האם עלינו "לזרום" עימו? או שמא לעשות "סטופ"? כיצד עלינו לנהוג? תודה מראש

20/02/2008 | 22:59 | מאת: חלי ברק-שטיין

כדי לענות לך חסר לי מידע על גיל הילד. אם הוא צעיר עדיין, באיזור גיל שלוש אפשר לחכות עוד קצת, אבל בהדרגה צריך יהיה לעשות שינוי, ויתכן שתצטרכו להעזר בגורם מקצועי- פסיכולוג התפתחותי שידריך אתכם. בברכה, חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים