אני סגור"

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

23/01/2008 | 06:23 | מאת: ענת

שלום, בני בן שנתיים ו-3 חודשים אומר כל הזמן שהוא סגור, כשהוא אמבטיה אומר אני סגור, כאני מחבקת אותו- אומר אני סגור כשקומקף בכריות אומר אני סגור- זה לא נראה לי באופן שלילי כי הוא קצת מחייך באומרו שהוא סגור אך האם זה קשור לכך שאינו מעוינן לשתו עוד חלב בבקבוק/בכוס למרות שאהב מאוד לפני כן לשתות? תודה

25/01/2008 | 20:38 | מאת: חלי ברק-שטיין

ענת, אני מודה שלא הבנתי במדויק את השאלה. את רוצה להבין את הביטוי 'אני סגור'? אולי הוא מנסה לומר 'מספיק לי', 'לא רוצה יותר' את יכולה לנסות לברר איתו, לומר 'אתה מתכוון להגיד ש...' ולפי התגובה שלו להבין או לבדוק עוד מה הוא רוצה לומר חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים