צליעה על רקע פסיכולוגי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

11/09/2016 | 20:31 | מאת: סטלה

שלום, בתי הבכורה(בת7) החלה ללכת בצליעה מזה שבועיים . אינה מתלוננת על כאב. היית בבדיקה אצל אורטופדיה אשר אמר שזה פסיכולוגי.אין כל בעיה רפואית.האירוע שקרה לפני שבועיים זה שנולדה לה אחות חדשה. (בבית יש עוד ילד בן 5). ניסיתי לדבר איתה,ניסיתי להסביר שלאור הצליעה לא נלך לחוגים,פעילות בחוץ וכו. כלום לא עוזר. ניסיתי לבלות רק איתה ולהקדיש את מלוא תשומת הלב אך ללא כל שינוי. אשמח להכוונה כיצד עלי לנהוג. תודה

שלום רב אני מציע להתנהג רגיל, לא להתייחס יותר מדי לצליעה ,ללכת לחוגים . יש יותר סיכוי שזה יעבור

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים