ילדה בת 5 ומשחקי קופסה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

07/08/2016 | 09:19 | מאת: יעל

שלום, יש לי ילדה בת 5, אינטליגנטית מאוד עם יכולת זכרון והתבטאות מעולים. היא כמעט ולא מעוניינת לשחק משחקים כגון זכרון, פאזל, משחקי קלפים למיניהם. היא מעדיפה רק משחקי דמיון ומשחקי חשיבה עצמאיים. לא אוהבת בכלל משחקי קופסה. אני רואה שבני גילה משחקים המון במשחקי קופסה בגן ובקייטנה והיא לא רוצה להשתתף, בהתחלה חשבתי שהיא נמנעת מפחד להפסיד, אך כעת אני כבר לא בטוחה. האם זה מעיד על משהו והאם יש משהו שאני יכולה להועיל? תודה, יעל.

שלום יעל זה יכול להעיד על אופי אינדיווידואלי ,כלומר מתעסקת עם עצמה בתחום החשיבה ופחות נוטה להיות חלק מקבוצה. לדעתי אין לך מה לעשות הרבה מלבד לעודד אותה להיות בחברה ובקבוצה ובחוגים של פעילות וחברה בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים