ילד בגיל 4שנים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

03/08/2016 | 19:02 | מאת: רים נאטור

הבן שלי הוא בן ארבע שנים רציתי לשאול מהי ההתפתחות התקינה שצריכה להיות מבחינת מידע מבחינה קוגניטיבית ותפקודית הוא חייב לצייר בית ולדעת לכתוב השם שלו בגדול מה צריך לדעת בגיל 4שנים

שלום רים הדרישה הזאת מציבה רק לחץ מיותר . הוא בטח לא צריך לדעת לכתוב. אל תתעסק בזה יותר מדי. שיעשה דברים שהוא נהנה מהם וילמד מה שמלמדים אותו בגן. אל תתעסק בלימודים יותר מדי זה התפקיד של מערכת החינוך ההורים יכולים לתרום להתפתחות רגשית והתנהגות מסתגלת. בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים