בן זוג חדש לאחר גירושים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

03/08/2016 | 07:28 | מאת: אני

שלום. מה הדרך הנכונה ביותר לספר לילדים על בן זוג חדש אחרי גירושין והאם כדאי להכין גם את הגרוש לעניין (בהנחה שכרגע מערכת היחסים בינינו היא טובה יחסית ועד כה לא היו בה בעיות אמון או כעסים גדולים). מדובר על הרגע בו ממש מספרים ,טכנית, מה לומר ולא על כל התהליך שיכול להיות ארוך ואליו אני מוכנה. תודה

מספרים רק אחרי שיש בן זוג תקופה יציבה. בקיצור , יש לי בן זוג אני מסתדרים טוב . הוא לא אבא שלכם אבל הוא אדם טוב ויהיה לי טוב אתו וגם לכם.

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים