גירושין עם ילדים קטנים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

25/03/2024 | 17:26 | מאת: הילה

אני בתחילת ההליך ומנסים לעשות זאת בצורה מכובדת . שנינו הורים מאוד טובים ומעוניינים שתהיה מעורבות מלאה של ההורה השני בחיי הילדים, אך האם סביר שילדים בגילי 3.5,6,8 יעבורו בין בתים או שלנפש הילד עדיף להיות בית מרכזי בו הוא חי ישן כאשר להורה השני יש אופציה מלאה לבוא ולהיות עם הילדים?

שלום רב לדעתי עדיף שיהיה בית אחד יציב שם יגדלו הילדים וההורה השני יוכל לראות את הילדים מתי שירצה . ותיהיה גם אפשרות לילדים לישון אצלו כשהם ירצו .בתנאי שהתנאים מאפשרים זאת. בהצלחה טובי פלד

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים