שליחת הילד לגן חובה עם בן דוד שמכה אותו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

09/07/2016 | 21:32 | מאת: סהר

יש לי בת בת 3 והיא כרגע באותו הגן עם בת דודתה. הם נרשמו לאותו הגן חובה. הם חברות טובות אך מרבות לריב על צעצועים וזה גורם לבתי לא להיות מרוכזת בחוגים בגן. חצי מזמן חברות טובות וחצי השני רבות. האם מומלץ לשלוח אותן לאותו הגן? זה לא יהיה עוול לשניהן? או שזה פשוט גיל כזה שזה אמור לעבור?

סהר שלום זה לא כך כך משנה אם יפרדו או יהיו באותו גן ,אבל אם הם חברות טובות לא מומלץ להפריד ביניהם .הם יתמודדו ויצליחו ליצור חברות אמיצה גם בהמשך.זה גיל שלא קל בלי מריבות בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים