הפסיק לאכול בצהרון בית הספר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

29/05/2016 | 11:44 | מאת: חסוי

שלום, בני בן ה-7 החליט לפני מס' חודשים שהוא אינו אוכל בצהרון ומאז אני שולחת איתו לבית הספר ארוחת בוקר וצהריים חשבתי שזה זמני ויעבור אבל זה טרם עבר לשאלתי למה הוא לא אוכל בהתחלה לא ענה חד משמעית ואחכ אמר שאני ועובדת הצהרון לא מחליטות עליו עכשיו כשהגיע הקיץ וחלק מהמאכלים יכולים להחמיץ אני רוצה שישוב לאכול בצהרון מה אני יכולה לעשות או להגיד לו על מנת שישוב לאכול שם ? תודה

דברי אתו בתקיפות שיואכל בצהרון .בלי להתחנן.ויום אחד אל תתני לו אוכל ותאמי עם הגננת שתהיה מאד נחמדה אתו ותזמין אותו לאכול.

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים