פחדים וחרדות ילדה בת 6.5

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

07/12/2023 | 20:18 | מאת: ליאת

שלום, בחודשים האחרונים ביתי נכנסת לפחדים ודאגות מכל מיני דברים, פוחדת להשאיר את נרות חנוכה דולקים שלא תהיה שריפה, פוחדת שאני אשכח לאסוף אותה מהבית ספר, חוששת שהשער יהיה סגור ואז היא תתקע בבית ספר וכו וכו, היא מצליחה לתפקד אבל היא יותר מידי מתעסקת עם הפחדים האלו ולפעמים זה מלווה בבכי (תמיד הייתה מעט בכיינית), מה ניתן לעשות?

שלום ליאת התגברות פחדים בגלל המלחמה ..יש עליה ברמת החרדה. הבכי שלה מצביע על רמת חרדה יותר גבוהה.כדאי שתלכו ליעוץ בנושא. בברכה טובי פלד

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים