בן 6 וחצי נחשף לפורנו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

06/05/2016 | 03:47 | מאת: רויטל

שלום, בני בן השש וחצי בילה לפני מספר חודשים אצל שכן בגילו וכשחזר סיפר לי שראה סרט של מבוגרים - מהשיחה איתו עלה כי הילדים צפו בפורנו בין שני גברים. במקביל, בילה עם בן דודו בן ה 10 שסיפר לו כל מיני דברים כמו מה זה למצוץ זין וכו. בימים האחרונים הוא מאוד עסוק ושואל שאלות - מה זה סקס, מה זה הומו, וכשהסברתי לו התגובה היתה - אה, סקס זה משהו טוב? וביקש לראות סרט עם סקס כדי לדעת מה זה. שאלתי - האם כדאי לקחת אותו לבעל מקצוע למפגש אבחון לאור החשיפה המוקדמת, או שאולי השיחה האחרונה איתי וההסברים שנתתי המותאמים לגילו מספיקים..?

שלום רב התגובה שלך מספקת . צריך גם להוסיף הסבר כללי על הפעילות המינית ושזה דבר טבעי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים