בת שנה וחמישה חודשים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

28/10/2023 | 13:05 | מאת: סבתא שלה

שלום רב אני סבתא לנכדה בת שנה וחמישה חודשים משום מה לאחרונה היא הפכה להיות מבוהלת נורא כל רעש מקפיץ אותה והיא רועדת וצורחת יש לציין שאין היסטריה סביבה בזמן אזעקה לא חוותה חוויה כל שהיא היא לא נבהלת מהאזעקה היא מתנהגת רגיל בעת האזעקה או הבומים ואנחנו לא מצליחים להבין למה היא נבהלת אנחנו גרים באזור המרכז ולא חווים ממש את המלחמה גם כשהיא שומעת אופנוע או רכב עם רעש היא נורא רועדת וצורחת נשמח לעזרה וייעןץ תודה מראש

שלום סבתא לילדה יש רגישות לרעש הגורמת לתגובת בהלה. כדאי לדבר אתה ולהסביר לה ובזמן הבהלה להתנהג בקור רוח ובשקט לעשות במקום לדבר . יתכן ויש לה קשיים בוויסות חושי..בהצלחה טובי פלד

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים