ילד בן 3 ממציא ומשקר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

04/04/2016 | 16:58 | מאת: אנונימי

היי יש לי בן 3 וחצי שבזמן האחרון ממציא דברים ומשקר למשל אומר לי כל הזמן שילד בגן בשם אביחי מרביץ לו וזה לא נכון לאחר בדיקה וגם עכשיו בימים האחרונים מספר לילדים בגן ולגננת שאני אבא שלו מרביץ לו , ושא מרצי לו שזה לא נכון ואם הוא יגיד סתם יבוא שוטר ויקח אותי אז הוא אומר שיבוא ויקח ואז יהיה לי אבא אחר בשם ארתור , למה זה קורה ומה אפשר לעשות??? תודה מראש

שלום רב לילד יש גם דמיון מפותח ויצירתיות וגם אולי נמצא במצוקה אתה גם עלול להתקל בחוסר אמון מצד הרשויות ולהסתבך. אני מציע לך להגיע לפסיכולוג שיוכל לעזור לך ולילד.

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים