ילד בן 3 עם שינוי התנהגותי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

03/09/2023 | 22:45 | מאת: יוכבד

שלום, בני בן 3 בתקופה האחרונה נהיה עקשן ובכיין, כל דבר הופך למלחמה ובכיות, אני מרגישה שהוא פשוט שולט עלי ואני נאלצת להכנע בגלל שלא רוצה מידי הרבה מריבות וגם נמאס מהבכיות... בנוסף בלילות האחרונים מתעורר המון בלילה וסתם בוכה פעם צמא ופעם לכסות אותו, פעם "רעב" ופעם ללא סיבה ברורה. (הוא הולך לישון עצמאי ולא תלוי בשום דבר חיצוני או בי). האם זה סתם התנהגות תואמת גיל ואולי גם בהשפעת תחילת שנת לימודים בגן חדש? או שמא זה טעון בדיקה?

יוכבד שלום זה גם קשור לגיל וגם לגן החדש תני לזה עוד זמן .אם זה לא יעבור תוך חודשיים. כדאי להתייעץ. בינתיים תיהיה סבלנית

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים