התינוק שלי לא רוצה אותי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

18/05/2023 | 15:36 | מאת: תותי

הי יש לי תינוק, בכור, בן 11 חודשים. בחודש האחרון הוא ממש לא רוצה להיות איתי. הוא צורח עד שאני מעבירה אותו לידיים של בעלי או אמא שלי ואפילו בטיפת חלב רצה לעבור לרופאה. (כשאנחנו לבד בבית זה כן בסדר אבל עדיין רואה שהוא פחות מתעניין בי מפעם) אני כאובה ומבוהלת. מה יכולה להיות הסיבה לזה? הוא הדבר שהכי חשוב לי בחיים.. אשמח לתשובה מהירה. תודה רבה!

שלום תותי .זו כנראה שינוי ברגשות או בתחושות שהוא חווה וקושר את זה אלייך. תיהיי סבלנית , רגועה ואיכפתית. אלתראי רוגזי או רגש שלילי. זה צריך לעבור די מהר. אם זה לא עובר כדאי ללכת לייעוץ . בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים