2 ילדים קטנים שמקלפים פצעים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

15/05/2023 | 23:57 | מאת: אמא

שנים מהילדים שלי (אחד בן שנתיים וחצי ואחד בן ארבע) מגרדים מייצרים ומקלפים כל הזמן פצעים ואין להם רגע של מנוחה עד שלא נרדמים מרוב אובססיה והגדול החל גם לכסוס ציפורניים מה אפשר לעשות?(ראיתי שיש שמטפלים בסי.בי.טי. אבל הם ממש תינוקים)

17/05/2023 | 00:09 | מאת: אמא

הילד בן 2.5 'מכור' למוצץ. וגם כל הזמן נוגע בטבור, האם זה בעיה? ומה עלי לעשות?

22/05/2023 | 02:51 | מאת: אמא

למה לא עונים לי? זה מאד חשוב לי!!!

שלום אמא בדרך כלל זו התנהגות המעידה על מתח , חרדות ונטיה אובססיבית .זו לא סכנת חיים אולם כדאי לטפל בזה באופ יסודי. כדאי להגיע לטיפול וייעוץ בהתפתחות הילד לפסיכולוג באופן פרטי בהצלחה

הי שלום . אפשר לטפל בסיביטי גם בתינוקות וגם ההורים יכולים לקבל הדרכה. בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים