וגם עוד משהו. .

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

24/03/2023 | 16:40 | מאת: אנה

היי,יש ילד שלא מזמן שמעתי שאני מוצאת חן בעיניו אבל זה לא הדדי ,ופעם בנובמבר דיברנו הוא סיפר לי שהוא ממדינה אחרת,אמרתי מגניב אולי תשלח/תראה לי תמונות משם,וגם החבר שלו פעם אני מצאתי חן בעיניו,אבל גם זה לא היה הדדי עכשיו מה שאני רוצה לדעת אם זה שדיברתי איתם והם חשבו שזה הדדי הופך אותי לנואשת? אמרתי לשניהם לא ,סתם הייתי נחמדה אליהם והם עשו מיזה סיפור חבר מהכיתה אמר שאני אשכח מיזה ,ושאין פה שום דבר נורא.פשוט מה זה שאני נחמדה לאנשים והם חושבים שזה הדדי ,לא יראה מהצד שאני נואשת או שאני ילדה טובה? באמת שאף אחד לא מוצא חן בעיניי ,אבל בגלל שזה כבר פעם שנייה..מה לעשות?

זה לא הדדי וזה בסדר זה יקרה עוד פעמים תמשיכי לעשות מה שאת מרגישים ותנסי לייחס פחות חשיבות למה שאומרים אחרים בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים