מה אתה חושב על זה?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

24/03/2023 | 16:39 | מאת: אנה

היי! יש לי חברה וחבר שהם מכירים 10 שנים. החברה יצא עם מלא בנים ,החבר אולי עם 2. ובהתחלה מישהו אמר לי שאני מוצאת חן בעיניו,הוא התנהג איתי שונה ,הוא לא קילל אותי וכו'.. עם שאר הבנות הוא מעשן ,שותה ,מקלל וכו'. שרציתי לשחק עם בן דוד שלי במטקות ,הוא שיחק איתו ואז אמרתי לו לך לשיעור ,והוא חייך ואמר "למה"? האמת שלא ממש הבנתי את ההתנהגות שלו.. או שהוא התעלם ממני או שהוא דיבר איתי. גם פעם רמזתי לו בצחוק אם הוא יכול להביא תשובות למבחן ,והוא באמת השיג .היו כמו סימנים שזה באמת היה נראה ככה והיו שלא.. ולא מזמן החברה הזו אמרה שאם הם בכיתה שאם אפשר בבקשה לא להיכנס ושהם כמעט יוצאים. אבל ביום שלישי ,היא לקחה ממנו את המעיל ואז הוא בא ואמר שהוא צריך את המעיל שתחזיר לו והוא הולך הביתה..או שהיא לא תפסה את הכדור הוא קראה לה גמורה,הם רבים בצחוק מכות ... גם פעם הוא שאל את אח שלי אם הוא מוצא חן בעיני,אז זה שדיברתי איתו לא יחשב שנטפלתי עליו? אנשים אחרי 10 שנים חברות באמת יכולים לצאת אחד עם השני? האמת בגלל שחשבתי שאני מוצאת חן בעיניו זה קצת הזיז לי ,עכשיו כבר לא ואני שמחה בשבילה ,אבל אנשים לא יחשבו שאני נואשת?

תייחסי פחות חשיבות לה שאנשים אומרים זה עוצר את הרגשות שלך .כדאי שתפני לייעוץ. בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים