תלויה בחברה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

05/10/2015 | 12:32 | מאת: מיטל

הבת שלי בת 5מאוד יפה עצמאית ושולטת בחברה אבל יש לה בעיה שהיא ובת דוד שלה באותה כיתה ומאוד תלויה בה רוצה תמיד לשבת רק לידה ואם היא לא הולכת לגן גם היא לא הולכת המורה מתלוננת וגם אני איך אני יכולה לפתור את הבעיה

12/10/2015 | 13:37 | מאת: מיטל

13/10/2015 | 10:48 | מאת: טובי פלד

שלום מיטל הצורך של הבת שלך להיות עם החברה שלך הוא אמיתי והנוכחות שלה עם החברה תורם לה להרגיש טוב יותר. אם תלחצי עליה להיפרד ממנה תהיה לה מצוקה. תני לה לנהל את החיים החברתיים שלה כפי שהיא מרגישה אל תתערבי יותר מדי ותגידי גם למורה שלא תתערב בכך כל עוד שתיהם רוצות להיות ביחד. את יכולה לדבר אתה על זה אבל בלי לתת לה להרגיש שהיא לא בדר. בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים