ילד בן 3.5 ממציא חבר שמרביץ לו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

08/03/2023 | 09:09 | מאת: דנה

היי, בני בן 3.5 בגן עירייה מספר שיש ילד בגן שמרביץ לו. לאחר בירור עם הגן מתברר שאין שם ילד כזה. הוא קורא לו גם ניתיי ומתקן אותי אם אני אומרת איתי.. הוא מספר על כך מידי פעם ומעלה חשש כשמגיעים לגן, היום הוא גם ביקש שאשאל את הגננת אם יש היוםילד שמרביץ. הגננת ישר זרקה אלי את הכדור שאין שום אלימות והבן שלי חברותי מאוד ומשחק מדהים כל היום ובקושי מרגישים אותו ושאני צריכה לבדוק על מה זה יושב. חשוב לציין שהוא ילד מאוד פיקח לגילו וורבלי. מה עומד מאחורי ההמצאה של החבר שמרביץ? כי ברור לי שמשהו שזה לו סתם.

שלום דנה כנראה שלילד שלך יש צורך בתמודדות תוקפנית ואולי מרגיש מאוים ודמיין לו חבר.אין מקום לדאגה . בהצלחה

08/03/2023 | 12:28 | מאת: דנה

תודה רבה על תשובתך המהירה. נותרתי קצת מבולבלת, מה הכוונה בצורך לביטויים האלה? וכיצד להתייחס לדבריו?

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים