תחושה של מחשבות ודיבור מהיר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

05/03/2023 | 09:46 | מאת: איילה

יש לי ילד בן 11 יש ימים שהוא אומר לי אמא, את מרגישה שאני מדבר מהר? אני מרגיש שהדיבור יוצא מהר והמחשבות מהירות בזמן רגיל אין גרויים כלשהם, פשוט פתאום זה בא והולך

שלום רב דיבור מהיר יכול להיות תכונה וגם לפעמים סימן של חרדה. תרגיעי אותו שהכל בסדר ותבדרי אם יש עוד דברים שמפחידים אותו.בהצלחה

07/03/2023 | 08:04 | מאת: איילה

בהמשך לתשובתךת אדגיש זו רק תחושה משרגיש הילד אני שומעת אותו מדבר רגיל ולא מהר כפי שהוא מרגיש זה לא נראה פחד, התחושה מופיעה פתאום גם באמצע ארוחה למשל, ללא כל סיבה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים