בן 3 שינוי בהתנהגות...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

22/02/2023 | 09:17 | מאת: חן

שלום רב, יש לי ילד בן 3 מהמם שבזמן האחרון אני מרגישה שעובר עליו משהו רגשי ,הוא התחיל לפחד מכל מיני דברים,ולהיות ממש צמוד אליי(משהו שלא הכי מתאים לו הוא היה הולך ומאוד עצמאי). מה שאני חוששת ממנו הוא שנהיה לו קטע עם אנשים זרים או סתם שהוא נכנס לקניון ורואה הרבה אנשים הוא עוצם את העיניים לא להסתכל נהיה לו כמו פומביה מאנשים אפילו אם הם לא פונים אליו. זה משהו חדש בשבועיים האחרונים. לדוגמא הגענו ליומולדת והוא ממש נצמד אליי ועצם עיניים אחרי חצי שעה הוא יותר השתחרר ואז שכשנכס מישהו חדש שוב עצם עיניים ואחרי זה הפסיק כשהתרגל. ממה זה יכול להיות?? מה עושים ולמי פונים? תודה

שלום איילה זה נראה כמו רמת חרדה גבוהה יותר . וגם חרדת זרים שזה שלב שתינוקת עוברים והם מגיבים בפחד לזרים.זה עובר בשלום. בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים