היה שם משהו שיכול להישמע לא טוב?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

28/01/2023 | 19:58 | מאת: אגם

הרגשתי בנוח לשתף בחור שהכרתי(כי חשבתי שיהיה בינינו משהו) ואמרתי שהחזה שלי קטן הוא אמר שזה בסדר.. ואמרתי כן אפשר גם ללכת בלי חזייה😉(התכוונתי כמו פלוס בשבילי) עכשיו אם הייתם קוראים דבר כזה זה יכול להישמע זנותי? לא התכוונתי בקטע כזה ,אבל עכשיו שאני חושבת אני מבינה שלא חשבתי שם... אם מישהו יקרא את זה? זה יכול להישמע לא טוב

שלום אגם לא כולם שמרנים בנושא סקס יש הרבה שפתוחים .זה בסדר אל תחרידי את עצמך בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים