ילדה בת 4 בוכה וצורחת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

28/01/2023 | 18:09 | מאת: נועה

הבת שלי בשבתות בעיקר בוכה וצורחת אם אני מעירה ואומרת לה משהו שזה אסור היא נעלבת ובוכה , רבה עם אחותה ואם אחותה לא מסכימה לשחק איתה היא נעלבת ובוכה . אחותה בת 9. אני לפעמים משנה תוכניות שרצינו לעשות ביום שבת .אבל בגלל ההתנהגות שלה כמו למשל ללכת לבריכה אני אומרת לה שאם תתנהג יפה נלך לים או לבריכה ואם לא אז נשאר בבית אן נצא לפארק. האם זה יכול לעזור בזה שאני אומרת לה את זה ? או לא לומר לה זאת ולא לשנות תוכניות.

02/02/2023 | 21:36 | מאת: דנה

את בתור הורה צריכה עזרה דחוף! היא בוכה כי את לא יודעת להיות בשבילה מה שהיא צריכה

הי כן זה יכול לעזור במדה שאין בעיה יותר חריפה. כדאי לנסות בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים