האם היה שם משהו לא בסדר?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

01/01/2023 | 16:02 | מאת: נועה

שלום רב, אני מתייעצת פה כי לא יודעת את מי לשאול. הכרתי בחור הוא התעניין בשלומי כמעט כול יום ,גם פעם אחת הלכנו לטייל הוא הציע לי לקנות גלידה ,היה די בסדר... אבל כמה פעמים בודדות הוא שאל אותי מתי אני חושבת שזה בסדר להתחיל לקיים יחסים .. (הוא הציע לי לצאת איתו אמרתי שאן נהיה ביחד עד גיל 18 אני לא מתכוונת להתחיל הוא אמר שבסדר שנחכה שזה לא הדבר הכי חשוב...) ואז הוא שאל מה הפנטזיות שלי ,אמרתי שזו לא שאלה שואלים הוא אמר שהרבה ככה מדברים... ואז שיתפתי אותו בזה שאני לא שלמה עם הגוף שלי ,הוא אמר שהוא הסתכל יותר על הפנים אבל אני רזה אז הכול בסדר... ושזה לא הדבר הכי חשוב ,ואז הוא שאל כמה אני מדרגת את הגוף שלי .... מחקתי את ההתכתבות, ואמרתי שיש לי חזה קטן הוא אמר שזה בסדר מתי שאני אשב עליו הידיים שלו יהיו מאחור,עושה לזה צילום מסך בגלל שאני מחקתי הכול ,שאלתי למה ,הוא אמר למזכרת ,ביקשתי למחוק הוא אמר שלא ואז מחק.... ואז הוא שאל אם ראיתי פורנ* אמרתי שלא ,והוא אמר שמוזר כי זה גיל כזה שמתחילים לראות .... ולבסוף שהחלטתי שאני לא רוצה יותר לדבר איתו שאלתי למה היו כול השאלות ,הוא אמר שאם הוא היה רוצה רק מין הוא היה הולך למישהי אחרת ,וגם שזה גיל כזה עם הורמונים והרבה מדברים על זה,והאקסית שלו הייתה ממש וולגרית והוא מקווה שאני אבין אותו ..... לדעתך,יש פה משהו חריג? או שזה חלק מהחיים ופשוט פעם הבאה לא לסמוך ישא על אחרים ואם משהו לא מתאים ישר להגיד לא וזהו? או שלשכוח מיזה והכול בסדר?? אשמח לתשובה!

שלום לך כל מה שקורה ביניכם זה בסדר וזה שאת יותר שמרנית ולא מתעניינת בסקס זה גם בסדר .זה טבעי ולכל אחד הקצב שלו.לא תפסידי דבר אם תקיימי יחסי מין בגיל 18 .אל תחשבי שהוא לא בסדר .הקצב שלו אחר ובדרך כלל גברים ובגיל צעיר רוצים יחסי מין יותר מאשר נשים. קחי את זה בקצב שלך. בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים