ילד בן 4 וחצי בטיטול

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

20/12/2022 | 09:59 | מאת: שמחה

שלום שאלה לגבי הילד שלי או בגן מיוחד הדבור שלא לא ברור או בן 4וחצי לא רוצה לעוריד תחתול או מבין שעובים בשרותים אומר תי החתול מתעל לי עוסה בחתול הסברתי לא או ילד גדול צריך בשרותים אבל אי מתקש ויש לא הרבה הטקפי זעם וצורח ומתצבען ויש לא גם פחדים או לא יחול לעיות לבד מה עלי לעסות ילד בגיל 4וחצי בטיטול ותקפי זעם

שלום שמחה זו יכולה להיות בעיה שדורשת טיפול אצל איש מקצוע.. יש סיבות פסיכולוגיות ופיזיולוגיות לכך וזה דורש בירור יסודי.בהצלחה

שלום רב נושא מורכב כדאי מאד שתלכו לייעוץ מקצועי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים