עזרה לקטין מבלי ידיעת ההורים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

06/12/2022 | 10:14 | מאת: ר

יש לי קרוב משפחה קטין שמתקשה להתמודד עם ההורים שלו כי הם אטומים ולא מקשיבים לו הם אוסרים עליו לצאת עם חברים לא סומכים עליו לצאת לפעלויות חברתיות והוא מתחיל להציג סממנים של דיכאון והוא רוצה עזרה אבל בגלל שהוא קטין זה ידווח וההורים שלו מאוד יכעסו. בעבר הוא פנה לעוס וההורים לא קיבלו את זה בטוב. מה עושים יש דרך לעקוף זאת? דרך לקבל עזרה מבלי שידווחו להורים?

הי לצערי אני לא מכיר דרך שקטין יקבל טיפול ללא ידיעת והסכמת ההורים. אם הקטין פונה לבית המשפט זה אפשרי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים