ילדה בת 3 אומרת כך הזמן ״די״ לאנשים, כולל ההורים, הגננת והסייעות והחב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

19/11/2022 | 09:37 | מאת: נמרוד

ילדה בת 3 אומרת כך הזמן ״די״ לאנשים, כולל ההורים, הגננת והסייעות והחברים בגן. קיבלנו עצה ממדריכת הורים להתעלם ואל להגיב וזה עבד לשבוע, התדירות ירדה אבל אחרי זמן לא רב זה חזר בעוצמה מוגברת. זה גורם רתיעה אצל הילדים בגן, אחת הסייעות אמרה לנו שהיא מנסה להתקרב לילדה וזו רק צועקת ״די״. חשבנו אולי זו חרדה חברתית אבל זה בכל מיני סיטואציות גם מעלינו ההורים. ממש אובדי עצות- זה גורם לכולם להתרחק ממנה

זה נראה כמו עצב וחרדה . מומלץ טיפול פסיכולוגי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים