ילד בן 4 שאומר לכל דמות נשית כמעט אני אוהב אותך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

21/10/2022 | 23:50 | מאת: נועה

שלום, הבן שלי בן 4 ילד מתוק ורגיש מאוד, אומר לי המון פעמים ביום אמא אני אוהב אותך,גם שאני כועסת הוא אומר את זה על פניו זה כיף לי לשמוע את זה אבל יש לו צורך לומר לי את זה המון פעמים במהלך היום,בנוסף אומר את זה הרבה לסבתא שלו וגם לצוות הגן לגננת והסייעת ולגננת הצהרון,כבר מהיום השני של תחילת השנה שבקושי מכיר אותן התחיל לומר להן את זה.אני לא יודעת כמה פעמים ביום הוא אומר להן את זה..הוא יתחבר בקלות לגננת והסייעת הוא אוהב חיבוקים והמון מגע ולא מהסס לבוא ללטף להן את היד לפעמים. השאלה שלי האם זה תקין ואם לא על מה זה מעיד?

זה תקין זה בסדר אבל כנראה מצביע על חרדה סמויה שהוא מתגבר עליה על ידי מחווה ידידותית.וגם זזה כנראה ילד עם הרבה שמחה.בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים