אשמח לעצה,אם אני סתם דואגת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

19/10/2022 | 16:25 | מאת: אנה

היי אני בת 16-17 עוד מעט הכרתי בחור בבית הספר הוא בן 17-18 עוד מעט חח. התכתבנו במשך חודש כמעט כול יום,הוא שאל אותי מה שלומי,תמיד התעניין ואז הוא התחיל לשאול שאלות אינטימיות,כמו באיזה גיל את חושבת שאפשר להתחיל ,מה הפנטזיות שלי וכו'. שאלתי למה הוא שואל את זה,הוא ענה שבתם מעניין וזה גיל כזה.. פעם אחת כתבתי שנגעתי בעצמי(עד כזה זה נורא) עכשיו אני חושבת שהוא סתם רצה לדבר איתי בשביל דבר אחד.. הוא אמר שזה לא נכון ובאמת רצה לדבר איתי,ושהוא שאל כי זה גיל כזה וזה הורמונים ועם אחרים/אחרות הן דיברו על זה בקלות ולא עשו דרמה,והוא אמר שכנראה אני אחרת ואנחנו שונים וזה בסדר ואיחל לי בהצלחה בהמשך.. אתה חושב שיש פה משהו חריג? אני סתם דואגת? אם הוא יספר למישהו? לשכוח מיזה ולהתקדם? אשמח לעצה!

שלום אנה כל מה שאת מספרת זה טבעי ונורמלי .תשכחי מזה ותזרמי עם החיים

20/10/2022 | 12:26 | מאת: אנה

תודה רבה!!

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים