מתי אפשר לדעת נטייה מינית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

24/09/2022 | 18:42 | מאת: ב

שלום, הבן שלי בן 3 וחצי, והוא הרבה פעמים מדבר בנקבה, אומר "אני בת" (למרות שיודע שהוא בן, ויודע שלבנים יש איבר מין שונה מלבנות), או אומר שהוא רוצה משהו ורוד, בוחר (בין היתר), נעליים של בנות בחנות או כששואלים אותו למה ירצה להתחפש אומר דמות של בת מהתוכניות שהוא רואה. הוא גם שואל הרבה פעמים לגבי כל מיני דמויות שמקיפות אותו (בין אם אמיתיות ובין אם מצוירות), אם הן בן או בת. לצד זה הוא גם בוחר ואוהב "דברים של בנים", אבל השאלה שלי האם אני יכולה להסיק מכך על הנטייה המינית שלו? מתי בכלל ניתן לדעת מהי הנטייה המינית של ילד, ואיך עליי לדעתך להתייחס לאמירות שלו סביב הנושא? תודה רבה ושנה טובה!

שלום רב ישב סבירות מסוימת שליד יש נטייה מינית אחרת מאשר המין הגלוי לעין. בנטייה המינית שלו אינה ברורה לחלוטין כרגע. ויכולה עוד להשתנות.בינתיים תשדלו להתייחס אליו כאל בן אולם ללא כעס אם הוא בוחר משהו של בנות. בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים