הת שנה וחמש בבקשה תענו לנו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

19/08/2022 | 12:01 | מאת: לי

שלום ביתי גדלה בתוך עולם הקורונה בהתחלה בכל ההיסטרייה שהייתה לא הוצאו אוצה המון והיה זמן מסך.. היום לאחר זמן ממושך הפבסקנו את הטלויזיה! ( שדווקא הייתה ממלמלת) היום פחות ממלמלת לא עושה כפיים לא ידיים למעלה שאני מלמדת אותה ושרה לה מגיל 3 חודשים נותנת נזיקה מסתכלת לאור מרכיבה משקפיים לאנשים כל מי שנכנס מסתכלת אני מודאגת כי היא פשוט לא מעוניינת לעשות כפיים נניח לוקחת לנו את הידיים ועושה כפיים האם זה הגיוני? נניח רוצה משהו שקרוב לה לוקחת לנו את הכף היד ומושיטה לחפץ לא מצביעה לא תמיד עונה לשמה. האם כל הפעולות האלה מגיעות טיבעי??? האם הפעולה שהיא לוקחת חנו את היד תקינה? שהיא נוגעת במשהו היא כן נוגעת עם האצבע שמצביעים האם זה צריך להגיע מפעולה טיבעית או מלימוד? היא מזהה שמישהו זר לידה נניח מסתכלת עלינו בבכי ( שזה מרגיע אותי שיש לה קשר עין ומבינה שאנחנו ההורים שלה) יש שיפור כל יום האם זה יכול להגיע לקראת שנה וחצי? קבענו תור להתפתחות הילד בכל מקרה תודה לך

שלום לי את עושה נכון שפונה להתפתחות הילד. תקבלי תשובות ברורות ובמידת הצורך תתחילי לקבל טיפול לילדה בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים