קשורה לבת דוד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

22/06/2015 | 20:37 | מאת: מיטל

הבת שלי בת 4וחצי מאוד יפה ולא חסר לה כלום בת דוד שלה באותה כתה ובזמן האחרון קשורה מאוד אליה לא רוצה ללכת לגן בלעדיה ואם היא חוזרת מוקדם היא צועקת ומשתגעת עד שהיא חוזרת איתה ולא מסקימה להיות בלעדיה בכיתה מה אפשר לעשות איתה זה דבר מאוד קשה גם למורה

שלום מיטל קודם כל לאפשר לילדה להתלוות אל בת הדודה כשאפשר ,היא מאד קשורה אליה ותלויה בה מצביע על רמת חרדה גבוהה יחסית.אם זה בלתי אפשרי אולי לתת לה לדבר אתה בטלפון .אם לא אפשרי לתת לה לבכות להסי את דעתה ולהבטיח לה פרס אם תתנהג בצורה רגועה יותר

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים