התייעצות לגבי התנהגות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

13/07/2022 | 18:54 | מאת: טל

ילד בן שלוש ושמונה חודשים. מזה כמה ימים בוכה ללא סיבה, לא רוצה לשחק, לא רוצה לטייל בחוץ, נראה ללא מצב רוח, כששואלים אותו מה הוא מרגיש הוא אומר שהוא רוצה לבכות...נראה מדוכא..יושב בהית ולא עושה כלום.. זה מלווה בחוסר תיאבון מוחלט, במהלך היום יכול לאכול רק פרוסת לחם עם יוגורט וזהו... בקושי שותה מים.. לציין שתמיד היה ילד שמח וחיוני.. האם המצב הזה קשור למשבר שילדים עוברים בדרך כלל בגילאים הללו? מה עלינו לעשות?

שלום רב במצב כה כדאי להגיע לאיש מקצוע , פסיכולוג לאבחן נכון את הילד כי זה מצב קצת קיצוני.

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים