שינה לא טובה של ילד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

05/05/2022 | 23:07 | מאת: איתן

שלום רב, בני בן החמש מתלונן בלילה על כאבים לכאורה(אומר "איה" ומוציא קולות של תלונות),מנסים להעיר אותו על מנת לשאול מה כואב אבל הוא ממש בתוך השינה ולפעמים הוא אומר הבטן לפעמים הראש(למרות שלא כל כך בטוחים כי במהלך היום הוא בסדר גמור ולא מתלונן על כאב כזה או אחר). חשוב להדגיש כי הילד לא צורח או בוכה כך שלדעתנו לא מדובר בביעותי לילה. הדבר נמשך כבר כמה שבועות רצוף כל לילה. נשמח לשמוע את דעתך המקצועית, בברכה, איתן.

שלום איתן לילד יש כנראה פחד מכאב כלשהו והוא בא לידי ביטוי בחלום מתוך שינה.תנסו לברר מה מפריע לו ממה הוא פוחד. בצורה רגועה בהצלחה

08/05/2022 | 08:37 | מאת: איתן

תודה רבה על התשובה.אנחנו בהחלט נבדוק.

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים