ילד בן 13

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

20/04/2015 | 22:54 | מאת: שרית

שלום רב בני בן 12 מחונן לומד בכיתה ז. מגיל קטן תמיד היה לו קל בבית הספר וקיבל חוברות של כיתה גבוהה יותר. מאז ומעולם בקושי הכין שיעורים אך הציונים כמובן היו מעולים. השנה בכיתה אני מצפה ממנו ללמוד במקצועות בהם הציונים פחות טובים אך הוא מסרב וזה נגמר בריב וצעקות ובכלל הוא נוהג לשבת שעות מרובות מול המחשב למרות כל בקשותי הוא ממשיך ואני מרגישה מותשת מרדיפה אחריו. רציתי לברר גם בעלי נחשב למחונן אל יחד עם זאת עצלן מאוד האם יש קשר וזה עניין גנטי תודה שרית

שלום רב אינטליגנציה זה גנטי . ילד מחונן זה ילד עם אינטליגנציה גבוהה. אני מציע לך להעביר את כל האחריות הלימודית לילד שלך . אל תשאלי על שעורים ואל תלחצי. שמרי אתו על יחסים טובים.תעשי זאת בהסכמה עם בעלך ועם הילד. תהני מהילד ותורידי מעצמך כל אחריות על הישגיו הלימודיים.

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים